Pillu.org rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko

Rintaliivien ja urheiluliivien kokotaulukot ja kokolaskurit. Testaa oikea kokosi nyt! Noudata näitä helppoja vaiheita ja täydennä tietosi rintaliivien kokolaskuriimme, jotta löydät oikeat rintaliivit itsellesi. Voit myös vaihtoehtoisesti tulla ilmaiseen. Oon siis koittanut lukea vaikka kuinka monta tekstiä ja katsellut taulukkoja, mutta en oo varma ymmärränkö siltikään tota rintaliivien rinnakkaiskokoa oikein. Rintaliivien ja urheiluliivien kokotaulukot ja kokolaskurit. Testaa oikea kokosi nyt! Ja vääränkokoiset rintaliivit näkyvät päällepäin, sillä rinnat eivät ole ryhdikkäästi Kokotaulukon avulla on helppo tarkistaa rinnakkaiskoko. Oon siis koittanut lukea vaikka kuinka monta tekstiä ja katsellut taulukkoja, mutta en oo varma ymmärränkö siltikään tota rintaliivien rinnakkaiskokoa oikein.

Pillu.org rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko - search runkkaus

Rekisteröity Olet jo rekisteröitynyt tai sähköpostiosoitteesi ei ole oikea. Ennen tuntui juuri tuolta mitä ap: Rintaliivien rinnakkaiskoot, mitä ihmettä? Rohkeasti kokeilet sellaisiakin kuppikokoja jotka ovat "mukavuusalueesi" ulkopuolella, eli niitä joiden olet kuvitellut aina olevan liian isoja.

Pillu.org rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko - klitoriksen

Itseasiassa toinen ympärysmitta tai kuppikoko voi olla sinulle jopa parempi. Tuon laskurin mukaan kokoni olisi huima 90F ja rinnakkaiskoot taas 95E ja 85G. Keskikaistale tuntuu löysältä ja kaaritukeni liikkuvat. Lahjat Apua lahjavalintaan Lahjakortti.

0 thoughts on “Pillu.org rintaliivien rinnakkaiskoko taulukko

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *